HER ER VI

Lully
Lully skaper sjarmerende kort og bilder til barnerom og andre rom som trenger et enkelt og fargerikt innslag.
www.lully.no

CamiNicol Design
CamiNicol Design er et enkeltpersonsforetak som tilbyr tjenester både innen trykte- og digitale medier.
www.caminicol.com

Fotograf Kathrine Halvorsen
Fotograf med lokaler sentralt i Tønsberg sentrum.
Fotograferer nyfødt, barn, ungdom, bryllup, portrett, reklame osv
www.fotograf-kh.no

Verdens Beste Carlsson
Verdens Beste Carlsson er en virksomhet som har fokus på hvordan utvikle og bli verdensmester i det å være seg selv. Foretaket drives av diplom Kunstterapeut Tonje Gry Carlsson som tilbyr psykoterapi, hvor bruk av kunstterapeutiske metoder er sentralt.
www.verdensbestecarlsson.no

Barneloftet ♥
På Barneloftet vil du finne unike håndlagde barneklær og produkter i spennende design. Barneloftet har også fokus på miljøet med gjenbruk og redesign.Alle håndlagde varer er laget av norske designere og er kun i få eller ett eksemplar.
www.barneloftet.no

mollie
mollie designer og produserer ørepynt i glass og krystall. Smykkene er delikate og behagelige å bære, og noen av våre modeller er produsert i samarbeid med Asvo Nøtterøy AS.
Har du liten plass til store stativ i din butikk? Da vil løsningen til mollie være perfekt. Her får du et lite delikat stativ med plass til mange par, som lett får plass på disken. Gir deg mersalg på en enkel måte. mollie handler kun med butikk.
www.mollie.no

TeachMe
TeachMe har laget en ny gitar som gjør det mye enklere for deg som ønsker å lære å spille gitar. Med våre gitarer og lærebøker vil du raskt få en god mestringsfølelse. Denne gitaren fungerer like godt til enkeltpersoner som for skole- og undervisningsgrupper.
www.teachme.no

FertiliTeam AS
FertiliTeam AS er et nyetablert firma som består av to deler:
1) Fertil.no er et nettsted med butikk for alle som ønsker barn. Her kan du lese om ny medisinsk forskning rundt emnet. I butikken finner du nyttige produkter som kan hjelpe med å korte ned ventetiden på ditt ønskebarn!
2) Medisinsk forskning og utvikling av produkter innen (in)fertilitet.
Grunnlegger har doktorgrad fra Det Medisinske Fakultet, UiO.
www.fertil.no

Sjokoladeslottet
Vi tilbyr sjokolade laget av norske sjokolademakere. Sjokoladen er laget av de fremste sjokolademakerne i Norge og er av førsteklasses håndverksmessig kvalitet.
Hver eske har et dikt, en liten historie eller et eventyr som passer til esken. Vi legger stor vekt på design og utforming av emballasje og vi håper og tror du vil finne en eske for nesten enhver anledninglivet.
www.sjokoladeslottet.no


Sånne som oss
Tilbyr unike foredrag og kurs til skoler,barnehager, organisasjoner, firmaer og private.  Det karakteristiske ved foredragene er at alvorlige temaer blir omhandlet på en positiv og jordnær måte, med humor som et viktig virkemiddel. En av kursene som tilbys er Kjærestekurset PREP. Dette er kurset for alle som ønsker å innvestere i seg selv, partneren og samlivet en hel helg. Det tilbys ulike rammer rundt kurset, feks ”villmarks” -Prep  og SPA-Prep.