OM KGM

Vi er en gruppe kvinner i Vestfold som har slått oss sammen for å fronte våre produkter og tanker om det å være kvinne og grunder i vekst. Da hoved initiativtaker Camilla Nicoline Vik luftet ideen om en messe på Villa Møllebakken for resten av oss, ble KGM født. Vi ønsker å vise andre at man må tørre å realisere sine drømmer. Drømmen om å bli sin egen sjef!

Vi ønsker med messen å synliggjøre kvinnelige gründere som jobber hardt for å synes i et ellers tøft arbeidsmarked. Vårt mål er at messen skal vokse seg større for hvert år, slik at alle får se hvor mange kreative og spennende kvinnelige gründere det finnes i Vestfold!
En må være uredd og dedikert for å satse som gründer. Det koster av tid og penger når en skal skape sin egen arbeidsplass, men med vilje og hardt arbeid kan resultatet bli en spennende og givende hverdag.

Nettverksbygging er viktig for å komme til de riktige kontaktene. Dette er noe kvinner nå, i langt større grad enn tidligere benytter seg av. Messen er et direkte resultat av nettverksbygging,  som for oss betyr : vi er enda sterkere sammen! Ta gjerne direkte kontakt med oss på messen, om du ønsker en plass på neste messe.


Gründerne vil ha hver sin stand med informasjon og gode messetilbud!