onsdag 27. april 2011

Fertil.no

Kom til vår stand og se nærmere på DuoFertility; fruktbarhetsmonitoren som er like effektiv som IVF! Er du ikke gravid innen 12 måneder får du pengene tilbake!

Du kan gjøre et kupp på denne monitoren på KvinneGründerMessen No1 21. mai!

Se Fertil.no for flere godbiter.


2 kommentarer:

Unknown sa...

Helt uforsvalig å skrive at en monitor er like effektiv som IVF! En monitor hjelper ikke med sædkvalitet,eggeløsning eller befruktning som oftest er årsaker til barnløshet. Klart sier man hva som helst for å selge produkter, men det er faktisk hvert fjerde som fortsatt er barnløse etter 3 IVF forsøk..IVF har heller ikke noe full garanti, det vet jeg! Dette er nok et dyrt og fint hjelpemiddel til friske mennesker,som blir gravide uansett, med eller uten fertilitetsmonitor.. men jeg blir rett og slett provosert når en monitor blir sammenlignet med noe så omfattende og avansert som IVF. Det som er bra er at monitoren kan leveres tilbake, om du skulle være så uheldig å ikke få det til.

Fertil.no sa...

Hei,
Det er ikke meningen å provosere deg, men som med alt vi skriver om på siden vår er denne påstanden også testet og er statistisk riktig. Du har helt rett i at en monitor ikke kan hjelpe med sædkvalitet, eggløsning eller selve befruktningen, men den kan hjelpe med å bli bevisst på din syklus slik at du vite når i syklusen du lettest kan bli befruktet. Du har også rett i at mange fortsatt er barnløse etter IVF forsøk. Dessverre gjenstår det ennå å finne den optimale metoden for assistert befruktning. Men nå er det blitt lov til å forske på befruktede egg i Norge, noe som gjør at man lettere kan finne bedre metoder. Så fremtiden vil nok se lysere ut. IVF har ikke full garanti, som du sier, det er rundt 21,5% som lykkes med dette etter en syklus(gjennomsnitt i Europa 2009). Grunnen til at vi sier DuoFertility er like effektiv som IVF, er et forskningsarbeid som viser at 19,5% av parene (99 par)som brukte DuoFertility ble gravide etter 6 måneder (det vil si et gjennomsnitt av 476 sykler). Det er veldig bra at monitoren kan leveres tilbake om du skulle være så uheldig. Det viser også hvor sikker produsenten er for at de har laget et nyttig produkt. Du kan lese mer om forskning om DuoFertility på http://www.duofertility.com/duofertility-vs-ivf og http://www.duofertility.com/files/marketing_docs/DuoFertilityVsIVF.pdf

Vi ønsker deg velkommen til Kvinnegründermessen hvor du kan ta en nærmere kikk på DuoFertility. Det å få barn eller ikke få barn er slett ikke rettferdig. Vi prøver å gjøre ventetiden kortere for flest mulig, og håper vi kan lykkes med det.

Send oss gjerne en mail (post_at_fertil.no) eller ring 41007590 hvis du vil snakke med oss.

For Fertil.no, Christel T. Freberg

Legg inn en kommentar